Endoscopen anesthesie

Endoscopen anesthesie

Airway management vindt nooit plaats op één en dezelfde locatie en is steeds weer anders door de grote diversiteit aan patiënten. Om die reden beschikt KARL STORZ over een zeer ruim portfolio. Of het nu voor op de operatiekamer, de Intensive Care, de Spoedeisende hulp of voor diverse settings buiten het ziekenhuis is, zoals de ambulance of traumahelikopter, de specialisten worden dikwijls geconfronteerd met de uitdagingen van een moeilijk toegankelijke luchtweg. 

KARL STORZ biedt  diverse, ook mobiele, oplossingen voor de moeilijk toegankelijke luchtweg waar of wanneer deze zich dan ook aandient.

Binnen de anesthesie heeft KARL STORZ zijn waarde al bewezen, met de meest complete Anesthesielijn;

  • Zowel disposable als reusable bladen
  • Video-endoscopen met de hoogste beeldresolutie
  • Een multifunctioneel platvorm met foto- en filmmogelijkheden
  • Video-intubatiebladen vanaf 800 gram
  • Macintosh bladen geschikt voor elk specialisme
  • Flexibele scopen vanaf 3.0 mm tot 5.5 mm plug & play

 

Productoverzicht

Aankomende events

Bekijk alle evenementen

Uitgelicht nieuws

Nieuwsoverzicht

Filters

Stöpler opereert in een dynamische, complexe medische markt. Onze portfolio met kwalitatief hoogwaardige producten zoals anesthesie endoscopen en onze sterke merken wordt pas relevant door het leveren van hoogstaande service en blijvende, specifieke oplossingen, die de continuïteit van te leveren zorg bij onze klanten waarborgt. Daarom zit “helpen” in al zijn facetten in de grondhouding en DNA van ons bedrijf. Daar kunt u als klant ons op aanspreken!

Download hier uw brochures over anesthesie