Patiënt monitoring – Tempus Monitor

De Tempus Monitor is een draagbare ‘Vital Signs’ Monitor bestemd om te worden gebruikt door artsen en medisch gekwalificeerd personeel voor de al dan niet automatisch controle van de enkelvoudig- en meervoudige vitale functies.

Productoverzicht

Filters

Geen resultaten

De Tempus Monitor is een nieuw concept in de patiënt monitoring van vitale functies die in het ontwerp de behoeften van de pre-hospitale zorgprofessional centraal stelt.

De Tempus Monitor is een draagbare ‘Vital Signs’ Monitor bestemd om te worden gebruikt door artsen en medisch gekwalificeerd personeel voor de al dan niet automatisch controle van de enkelvoudig- en meervoudige vitale functies. Dit kan zijn in de klinische maar ook in een pre hospitale toepassing. De Tempus Monitor kan worden gebruikt als een stand-alone monitor of een telemedicine systeem. Dit houdt in het verzenden van patiëntgegevens aan andere medische professionals die elders zijn gevestigd. De monitor is geschikt voor volwassenen, kindergeneeskunde en pasgeborenen.
 Naast de baanbrekende functionaliteit van de Tempus Pro, is de monitor licht genoeg om meegedragen te worden naar de patiënt, klein genoeg om met één hand vast te houden en stevig genoeg om bij iedere situatie in te zetten. De Tempus Pro is uniek in het bieden van 5 te onderscheiden sets van mogelijkheden:

  • Monitoren
  • Patiëntdossier-data verzamelen en delen
  • Real-time Reach Back
  • Modulaire functieselectie (waaronder ook videolaryngoscoop en ultrasound)
  • Schaalbaarheid

De Tempus Pro biedt alle geïntegreerde functies en mogelijkheden die worden verwacht van een markt-leidende monitor van vitale functies: ongeëvenaarde duurzaamheid, in daglicht leesbare display, lange accu levensduur, intuïtieve interface en een handschoen-vriendelijk touchscreen waardoor hulpverleners van allerlei niveaus de Tempus Pro gemakkelijk kunnen bedienen.

De additionele mogelijkheid om gemakkelijk alle patiëntdata elektronisch te documenteren en delen, zorgt ervoor dat alle hulpverleners accurate informatie hebben over verwondingen van de patiënt, therapieën, en trendparameters van vitale functies, en medicaties en vloeistoffen die overhandig kunnen worden of alvast worden verstuurd via ReachBack, alvorens de patiënt het ziekenhuis bereikt.Door de mogelijkheid om geavanceerde functies na aankoop toe te kunnen voegen is het platform ontworpen om schaalbaar te zijn, afhankelijk van het budget. Op deze manier maakt de Tempus Pro het mogelijk voor de gebruiker om volledig nieuwe diagnostische processen op patiënten uit te voeren met dezelfde batterij en hetzelfde scherm dat al wordt meegedragen. Deze flexibiliteit en schaalbaarheid zorgt ervoor dat u het meest haalbare uit uw pre-hospitale monitor investering haalt!