Medische apparatuur

Wij zijn deskundige op het gebied van medische apparatuur en inrichting!

Naast de verkoop van medische apparatuur verzorgen wij ook de opleiding voor gebruikers. Ons team bestaat uit professionals die al jarenlang werkzaam zijn in de medische branche. Thema’s waarbij wij onze klanten helpen zijn medicatieveiligheid, trauma en reanimatie, bewaking en defibrillatie en het besparen van tijd en kosten. Samen met de klant zoeken wij naar de beste oplossing.

Productoverzicht

Mindray BeneFusion nSerie

Het Mindray BeneFusion nSerie infuusportfolie biedt een mooie oplossing binnen de infusietherapie. Deze BeneFusion productlijn levert een buitengewone prettige gebruikerservaring.

Lees verder

.

ViSi Mobile

Het ViSi Mobile-systeem is ontworpen om continue monitoring van patiënten te kunnen bieden binnen zorginstellingen zoals ziekenhuizen.

Lees verder

.

ivWatch

De ivWatch helpt clinici bij het bieden van de hoogste kwaliteit zorg door perifere IV infiltraties en extravasaties in een vroeg stadium te detecteren.

Lees verder

.

Patiënt Monitoring - De Tempus Monitor

De Tempus Monitor is een nieuw concept in de patiënt monitoring van vitale functies die in het ontwerp de behoeften van de pre-hospitale zorgprofessional centraal stelt.

Lees verder

.

Safe Label System, Codonics

Het Codonics Safe Label System SLS 500i, onderscheiden voor innovatie, is een complete oplossing om de gezondheidszorg te perfectioneren door het verbeteren van de veiligheid van de patiënt en het naleven van de regelgeving in de operatiekamer (OK), of waar spuiten dan ook worden voorbereid.

Lees verder

.

Monidrop®

De Monidrop® is een geavanceerde druppelteller voor zwaartekrachtinfusie. Het is bedacht en ontwikkelt door het bedrijf Monidor.

Lees verder

.